måndag 1 augusti 2011

Slut på semestern!!

Tjohej!

En veckas semester går fort, men det har varit underbart att få umgås så mkt med familjen :) Lyx! Kolmården var super och twinsen var så duktiga trots 30 graders värme ena dagen och regn andra. Mina fina prinsar :) Bodde fint på Elite hotell i Norrköping, päronen ville ha pojkarna i sitt rum så vi fick tom en timmes sovmorgon varje morgon och fria kvällar efter 19. Tok lyx! ;) Väl hemma i torsdagskväll var benen som stockar, hade dåliga skor och gick ca 8 Tim per dag... Meeen jag överlevde :)

Blev träning både i lördags och söndags, så skönt. Så trots semester förra veckan kyckades jag träna 3 ggr. Bra där! Men bättre kan vi ;) minst 4 ggr denna vecka Nina! Ska sätta mig ner och planera min träningsvecka... Tror det blir vila idag, och sen starta med en Powerwalk imorgon bitti innan jobbet. Det låter nog som en bra plan!
Fick för mig att springa ute igår... I 27 graders värme. Sprang 4,22 km, och höll på att dö haha. Gick lite i mitten då jag var som törstigast, så tog mig nästan 30 min att ta mig runt. Illa illa, vatten hade suttit fint i den värmen!

Nu sitter jag på sista bussen till jobbet, och där väntar mina 9 våningar upp för trapporna! Sån bra gratis vardagsmotion! Galen? Jag? Näää, jag bara älskar känslan av att känna mig pigg, fräsch och fit! Man blir beroende jag lovar :) Har en godisfri månad framför mig så då måste jag tänka på annat, träning hjälper oerhört mkt!! :)

Nää nu ska jag börja ladda inför trapporna!

Ps. Saknar mina gals!!

Puss på er BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar