lördag 1 september 2012

Spogamässan i Tyskland imorgon...

Gokväll peeps ;)

Här sitter man med mandelsmör rester i mungiporna haha. Köpte nytt i kostbutiken i Sollentuna C, helt utan tillsatt salt tom. Herr Kung Markatta såklart! Nom Nom Nom hehe ;)

Får helt klart godkänt av mig. Trots lite kornig i konsistensen. 
Imorgon bitti kommer taxin och tar lilla mig till Arlanda, en inköpsresa till Köln står på schemat, med övernattning denna gång. Så kommer hem sent måndag kväll. Ska bli kul och intressant såklart, det är Spogamässan som ska besökas och den är fylld med allt du kan tänka dig. Så blir två fartfyllda dagarna där med trötta ben och mkt inspiration i ögonen, sova en natt på hotell, och sen hem. Såhär precis kvällen innan så är jag inte lika peppad och sugen som jag var när jag bokade flyget...men vem är sugen på att jobba en söndag liksom? :P hehe men det blir bra! Slipper flyga själv iaf denna gång, Emil på jobbet åker exakt samma flyg dit och hem.

Så som ni säkert listat ut så kommer nog träningen bli lidande, och även kosten på ett vis. Men jag ska packa ner energibars, mandlar, frukt och proteinpulver! Här ska vi försöka klämma in 5-6 måltider trots allt. Och gör allt i min makt för att slippa äta massa mäss-mackor!! haha. ;) Keso med nötter till flyget är såklart redan kirrat och får inte glömmas att packa ner. Fail to plan, plan to fail! Vill man kan man hörrni! Hur lätt det än är att tänka "aja, nu kommer det nog bli som det blir och kosten kommer skita sig" för ja då KOMMER den skita sig om man går in med den inställningen.

Sitter nu här och överväger att gå ner och träna, klockan är 20.37, jag har inte hämtat upp väskan, inte packat, inte tvättat håret, inte jobbat iväg det sista jag måste fixa med jobbet då jag ej kommer kunna göra mina vanliga uppgifter på måndag på jobbet....hmmm, tidsoptimist? haha men jag viiiiiiill! Men jag inser även att jag inte BORDE. Behöver ju tiden och orken för att fixa ihop allt som måste göras jue...hmmm...Har iof också redan tränat ett 1 tim benpass idag....men har även haft 3 vilodagar från gymmet, så ligger egentligen "efter" i mitt planerade schema....OCH så är det armar/mage pass idag, sånt jag gillar lite extra mkt jueee...haha

Ja ni hör ju. Velpanna AB. Inget bra på TV som håller mig hemma i soffan heller!! Kassa Tv-tablå! :P

Woulda shoulda coulda? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar