tisdag 15 maj 2012

I haz sick Lucas... haha

Tack Lellie för den kommentaren på Instagram "I haz sick Lucas" Jag fick mig ett gott skratt :)

Har som sagt vabbat idag åt lille Lucas, som inte haft feber på hela dagen, men fick lite högre temp igen på kvällen. Och då kommer Oliver och är såklart inte sämre och avslutar dagen med härliga 39,5 i temp. YAY. Hej då Vabbfria veckor, Hej Vabb! ;) Tur i oturen är man ju ledig på torsdag och fredag har vi redan planerat in semesterdag på. Fast samtidigt trist om vi måste vara hemma sjuka under långhelgen :/ men men what to do? Det mysiga är att lille Lucas trivs ju bäst i vår säng när han är sjuk så man får sniffa "bebis" hela natten lång :) Jaaa de är mina små bebisar för evigt, även sen när de är 15 och kör moppe och dricker folköl :P Dock får man inte bara sniffa beeeebis man får även gratis magträning varje gång man måste spänna den när han karatekickar och bökar i sömnen. Ja för den lille mannen ligger ej stilla när han sover!!!! TORNADO ;)

Var idag faktiskt hör och häpna sugen på ett gympass, meeeeeeeeeen pga vab och missad arbetstid så var det bara glömma gymmet idag och sätta sig och kvällsjobba. Blev precis klar för idag, eller klar och klar. Iaf klar med den uppgiften. Yay, married to the job as they say. :( Får hoppningsvis till en sen kvällsträning imorgon om vi inte har tok sjukstuga här hemma då....

Nää dags att knyta sig och sniffa bebis hela natten lång ;) Upp tidigt imorgon och jobbe, Nicklas blir hemma med kidsen.

puss på er och tack underbara Lellie för dina fina ord *kärlek* RIGHT BACK AT YA!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar