måndag 29 oktober 2012

Opepp AB

Tjohej,

Höstmörket och kylan har psykat mig. Tagit all min energi och lust och kastat i soporna. BLÄ!
Men bakom mig har jag en toppen helg med firanda av min kära vän Gaby och firande av min fina man på hans 30 års dag. Blev super lyckat och jag har njutit till max. Trist nog har mammahjärtat inte fått vila då lille Lucas haft feber i helgen och vi sov ändå borta som planerat, han hade ju favoriten morfar, mormor och vovven Anki hemma hos oss. Så han led inte direkt hehe, men man vill alltid finnas nära när de små mår dåligt. Men dagen fylldes av brunch med nickals fina familj och närmsta vänner, incheckning på hotell Radisson Waterfront blu, middag på fantastiska Griffins, drinkar på Scandic Grand central och sen nattsnacks och mys på hotellrummet vid lagom tid och lagom berusning, och sedan runda av med en fantastisk hotellfrukost som min mage fortfarande berarbetar typ haha. Hjälpte inte med pizzan på kvällen heller I guess, eller en halv Ben & Jerrys. haha. Vi har njutit kort och gott :)

Men idag är twinsen hemma med papsen, det behövs ju en feberfri dag för Lucas innan han är välkommen på dagis så Oliver passade på att hosta ut en lunga eller två i natt så han fick vara hemma han med. Förhoppningsvis blir inte han sämre... :/ Jag vaknade och tok seg och torr och konstig i halsen, och fryser på jobbet gör jag. Såååå håll alla tummar och tår att jag inte också blir sjuk, sista jag behöver, minns knappt senast jag var på gymmet! behöver pepp och energi, men just nu letar jag under stockar och sten och hittar det ej :( Så ingen sjukdom tack!

Så nej mina träningsplaner för veckan som var gick åt skogen. haha Tränade 1 gång, sen somnade jag kl åtta i soffan resten av kvällarna. :/ Oh well, bara försöka hitta träningsglädjen igen..... Snart är det iaf "Allt för Hälsan" mässan, och det ser jag verkligen fram emot. Lite tränings motivation och pepp i höstmörkret och kylan! Ja TACK! Nån mer än Gaby som ska med? Det lutar mot att jag kommer gå både lördagen och söndagen den 10-11 Nov. 140kr per dag är priset om ni undrar! :)

Nä nu jobba igen efter lunch, för mkt på jobbet är det väl ingen som undgår att ha? BLÄ! Behöver en resa till värmen och vila asap!

Puss på er och håll er pigga, friska och glada :)

2 kommentarer:

  1. Tror jag jobbar den söndagen, men jag följer gärna med på lördagen isåfall! Behöver motivation :) Vilken tid är det som gäller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad skoj! :) Det är öppet mellan 10-18 på lördagen. Jag kommer satsa på att vara där vid 10, och förmodligen också försöka hinna hem till 17, eller iaf till 18 så jag är med på läggningen av kidsen. Jag måste kolla in de olika föreläsningarna, tider och dylikt så man inte missar nått man vill se :)

      Radera