lördag 27 mars 2010

Härligt med lördag!!!

Sovit som en liten gris fram tills nio, sen bara legat och segat i sängen medans kärleken skickat iväg sina jobbrapporter. Idag är planen att besöka Ikea en sväng och även hämta ut vår tapet som kommit till Beckers butiken. Sen kaaaaalas för sötaste Alvin och sen hem till Malin :) KUL!!

Ang. våra spjälisar så måste vi vänta 3-4v på dem :( buuhuuuu, ännu mer trist nu när jag fick fina påslakan set från svärmor till spjälsängarna!!! Tusen tack, precis dem jag ville köpa för nån månad sen men Nicklas sa väääääänta, hehe :) Vill fixa och pyssla med det nuuuuuuu!!! inte om flera fleeeera veckor. :( Jag funtar på andra sängar, men älsklingen vill ha dessa. så det är bara bita i det sura väntar äpplet! *fäller en tycker-synd-om-mig-själv tår* Känner att det nu är dax att börja fylla hemmet med baby-stuff!! Skötbädd har vi ju skaffat, och nu har Simba insett fördelarna med att den tar upp plats i badrummet.....

hehe, bus-ungen :) 

Fast tom Nicklas tycker att han är söt när han ligger där så han får ligga kvar :)
näää nu är det dax för lite lördagsmorgon mys sen upp och hoppa!! 

Ha en toppen lördag alla fina där ute!
Masa kramar

1 kommentar:

  1. Kristin Johanssonlördag, 27 mars, 2010

    Stort tack för de fina presenterna, som i märkte så ÄLSKADE Alvin sina kusiners presenter:) Tack!Du är ju såå fin med din mage.
    KRAMAR

    SvaraRadera