söndag 14 mars 2010

Jag har vattenmeloner till fötter!!!!

aj aj aj... mina fötter, vader...ja egentligen hela benen är så svullna så svullna!!! ursha....känns som jag får på brinnande kol med mina fötter :( vaderna är så svullna att kanten från strumporna gör att det ser ut som jag försökt strypa mina egna ben haha. hemskt men sant! så idag blir det barfota traskande i lyan, tjejerna som kommer sen får leva med det helt enkelt ;)
Precis ätit tacos-rester från igår, idag åt jag för tre känns det som....och det kommer ut ur öronen....på oss alla tre haha :)

Älsklingen är på premiären för säsongen, AIK som gäller förstår ni! Kommer jag någonsin förstå? hmm näää tror inte det, men han får vara en fotbolls tok, jag gillar honom ändå ;) men ibland börjar man ju undra vad det är för "besatthet" grabbarna lider av...dvs Nicklas å hans vänner. I går leta Nicklas i massa väskor, jag såg paniken börja stiga i ansiktet på honom....då kom jag på vad det säkert är han letar efter och är DÖDS RÄDD att han tappat bort.....deras AIK-maskot som han varit ansvarig för förra året....haha... 

näää jag ska inte skratta, det är en passion, det är en stark vilja att vinna och tro på nått! Det är bra! Hellre det än knark haha. Då undrar jag om jag har kvar nån sån stark passion för nått?? när jag var mindre var jag galen i bröderna Hanson, allt skulle vara Hanson, ALLT! Kosta vad det kosta ville. Jag minns tom hur jag målade om staketet hemma, klippte gräsmattan och städade min brorsrum för att tjäna lite extra pengar för att kunna köpa mer cd-skivor och tidningar och springa efter dem när det var i Sthlm en gång. hehe, det var tider det :) men nu...hmmm, jag tror inte jag har nått sånt som jag verkligen brinner för...stå på läktaren och sjunga å skrika å bli i extas.... näää nothing. Eller jag erkänner, skulle jag än i dag se Taylor Hanson på stan så skulle det pirra till lite, och skulle jag gå på en konsert så skulle jag sjunga med till varje låt och hoppa å studsa lite extra när mmmmbop spelades. haha :) Mina kommande barn får bli min nya passion helt enkelt, hönsmamma som man kommer bli :) se bara hur jag är med mina katter?? haha Nicklas säger ibland att det var tur att jag träffade honom för annars hade jag slutat upp som en gammal galen tant som satt å prata med sina katter å behandlade dem som barn. hehe. OCH VAD ÄR FEL MED DET???!! HUH?? HUH??? hehe :) dem är mina barn, mina adoptivbarn :) Och när jag sa till Nicklas att han nu var deras pappa, efter att han blev min sambo...så var han inte riktigt med på noterna. Det är konstigt det där, killar älskar djur 50% av tiden, allt gos å bus å flum. Men ge mat, fixa kattlåda, borsta och rolla bort hår, kräk och "klumpighet" då är det ren HAT haha. Det är inte så att man själv tycker det är prima skinka, men det ingår :) som barn bajs å kräk från ens älskade barn. "men det är min egen avkomma" säger älsklingen. Fast det är nu även katterna, om du frågar dem :) Neo älskar nämligen Nicklas, och Simba tycker att han har mysigt hår att slicka på och varma kläder att ligga på hehe :) 

yeye, nog om det, jag spårade ur kände jag :)

Här kommer en magbild. Är nu i v. 26 i mitten av nästa vecka går jag in i v.27. åhhh så långt det är kvar. 

Börjar mer å mer få höra frågan "åhhh, snart är det dax, när ska de komma?" ni ska se deras miner när jag säger att jag är i v.26 hahaha, PRICELESS :) dvs, jag har 14v kvar om jag går hela tiden....men förmodligen runt 10v innan de vill komma ut till mamsen å papsen :) Jag längtar!!!! speciellt nu när jag känner att kroppen börjar känna ifrån, vill INTE bli sjukskriven, sitta hemma å rulla tummarna... :( men men börjar inse att nångång i April så kommer jag behöva bli det.... yey :P då får jag tid att pyssla i barnrummet iaf :) Nått positivt! ;) 

I veckan som var, närmare bestämt den 9e Mars hade vi "kärleksdag" och firade att vi hade varandra :) då fick jag dessa fina blommor av Älsklingen :) han fick gummistövlar av mig haha :) romantiskt va?? hehe. Visste att han ville ha å han hade inte hittat några alls. Nina fixa biffen å biffens nya ägare är nöjd :)

Och jaaaa jag var nyvaken och ser ut som ett träskmonster. ;)

näää nu ska jag kamma till mig innan jag får gäster! 

åhhhh fortfarande galen mätt!! haha att man lyckas :)
Massa kramar, Peace out ;)


1 kommentar:

  1. Finaste! Tack för ikväll, jag hade jätte trevligt, en underbar kväll som avslutar veckan. Du, jag räknar ner dagarna! Vill hålla om bebisarna, dom är verkligen efterlängtade. Du borde ha önskat dig dobbar till dina skor, jag kommer drömma mardrömmar!! GÅ FÖRSIKTIGT!

    PUSS!!!

    SvaraRadera