onsdag 2 februari 2011

GRYMT sa grisen!

Åhh en BRA natt, weeeeeeeeeee :) Va iväg och tränade mellan halv nio till tio, och sen hem och duscha, hittade Nicklas deckad i soffan. SÖÖÖT :) Gick och la oss runt halv elva, Oliver vaknade till vid tolv, fick nappen och somnade om. Sen vaknade jag kl.5......av mig själv!!! typ pigg hahaha :) slumrade i 30 min, sen ringde Nicklas väckarklocka och sen 15 min senare vaknade Lucas och tyckte det var morgon. Och det tyckte ju ja med så det var ju perfekt :)
Åhhh håll tummarna nu att denna helvetes månad med sjukdomar och hundra tänder samtidigt som växer i kidsens munnar är över. Mommy needs her sleep! :)

Hade ett grymt skönt pass på gymmet igår, nästan inge folk där alls, bästa med mitt gym! Körde 10 min rodd, 5 min powerwalk, 5 min löpning, sen resten maskiner och fria vikter + rumpövning med pilatesboll och hantlar. KILL ME! Kom hem och kände mig överkörd hehe, trapporna upp till lyan, där gick jag som jag hade bajjat på mig hehe :) Men när jag stod och träna kände jag, "hmm länge sen jag hade riiiiktig träningsvärk nu, dax att öka" Och om jag ökade...fler repetitioner och tyngre, varje maskin jag gjorde sista tio på var jag tvungen att låta som en brunstig tjur för att klara av haha :) stackars mannen som gick på löpbandet, 50+ han kan inte haft det lätt att höra mig stöna och stånka :P Idag blir det vila från gym, blir prommis och förhoppningsvis lite mag och ryggövningar här hemma. Skippade magen igår kväll nämligen.

Ikväll ska jag möta upp Gabsan vid 19 och sen mellan 20-22 ska vi VIP shoppa på HM, lite Elin Kling stuff och annat förhoppningsvis! Mys att få hänga med min fina bästis. Finast i världen är hon med ett hjärta av guld!

Nää nu ska jag surfa vidare på ett bus jag planerar att göra ;) Tell u more later babes!

Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar