Varsegooo Malin! ;)
Bild och recept från www.lchfrecept.com |
Ingredienser:
4 st. kycklingfiléer
5 dl grädde (Kan vara matlagningsgrädde om man inte äter enligt lchf, eller 50/50)
1 dl. kärnfria oliver (kan man skippa)
1 förpackning fetaost
1 msk soya (Gärna gluten och sockerfri om man äter lchf)
1 msk oregano
½ riven citronskal
1 dl hackad persilja
1-2 hackade vitlökar
1 hönsbuljongtärningar (Funkar även med kalvfond eller annan buljong som är sockerfri)
Svartpeppar
Gör så här
Strimla kycklingfiléerna och bryn i smör. Krydda med svartpeppar.
Lägg kycklingfiléerna i en gryta och häll över grädden.
Smula buljongtärningarna i grytan.
Häll i soyan och krydda med oregano.
Låt puttra c:a 5 min.
Tärna fetaosten.
När grytan puttrat färdigt, häll i fetaosten, oliverna, vitlöken, persiljan och citronskalet.
Servera direkt tillsammans med ris om man inte äter LCHF-kost, gör man det så funkar det finfint med koks vitkål till, Blomkålsris(riven kokt blomkål) eller bara en enkel sallad :)Grymt gott är det iaf tycker jag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar