onsdag 11 januari 2012

Trött, tröttare, Nina....

God morgon!

Alltså jag hajjar inte hur trött en människa kan vara denna vecka? Eller iaf morgontröttheten tar kål på mig!! snaaaaark! aja, kanske för att väckarklockan ringer 04.50, kan vara en anledning ;) meeen meeeen. Så blir det när man måste hämta på dagis hela denna veckan och då sluta kl 15, då måste man komma in tidig till jobbet för att hinna jobba sina timmar. Thats life I guess.

Var så trött i huvudet på bussen i morse så när jag går av sista bussen så precis när dörrarna stängs bakom mig och bussen åker iväg så inser jag att mina fina nya och varma päls/mocka vantar som jag köpte på Skansens julmarknad i år ligger kvar på sätet. YAY, buuhuuu :( Så trist!

Igår bjöd jag över mina föräldrar på lite tvillingmys och middag efter att de kommit hem från Finland. Härligt att se dem, och twinsen hade helt klart saknat dem :) Sedan hade päronen fyndat nya vinteroveraller till nästa vinter, de såg GIGANTISKA ut nu, men ja det är ju ändå ett helt år bort så jag antar att mina små korvar kommer växa på sig tills dess :) De var ju hos BVC igår och Oliver hade varit rabiat och inte velat göra någonting som sköterskan och pappa tyckte att han skulle. Men tillslut blev de klara med både sprutor, vägning och mätning. Och som vi gissat så ligger Oliver ca 1,5 kg över Lucas i vikt, men eftersom han va lite bångstyrig när de skulle väga honom så är nog inte vikten helt exakt som togs, vi gissar på lite mer än 13,4 kg som vågen sa. Lucas hamnade på 12 kg. Längden var 86 cm på Oliver och 85 cm på Lucas. Helt korrekt efter sin kurva. *stolt mamma* :)

I går blev det gymmet som planerat, lite "Me-time" var nog där i 1 tim 15 min eller nått, sista 10 min var stretch, en välbehövlig sådan, dock så gillar jag INTE att det är så himla mkt folk på gymmet nu, åååhhh alla dessa nyårslöften haha :) Var likadant förra året, men då var ju jag en av dem "som skulle bli av med graviditetskilon" men jag höll mig kvar efter de där vanligaste 2 månaderna som man står ut och sen blir sjuk eller nått och sen slutar gå regelbundet.... Jag hoppas för alla nytaggade människors skull att de lyckas såklart, men för min egen som gillar ett tomt och lugnt gym kl 21-22 på kvällen så hoppas jag att de ger upp snart hahaha *evil* Höll mig även till planene att cykla och köra ett ben-styrkepass. Ofta när jag kommer till gymmet så blir jag mer sugen på löpbandet än cykeln #Hurtsmyasstodamnmuch, men igår så sa jag till mig själv att jag behöver lite mer variation, jag har ju inte lyxen med massa olika pass, så då måste man göra det bästa utav det helt själv :) Blev 30 min på cykeln medans jag kollade på Simpsons hehe, körde rätt lugnt men med några snabba intervaller, så ja det blev inte bara 10 min cykel som uppvärmning utan lite mer cardiopass av det istället. sen avslutade jag med ca 30 min av olika slags utfall och knäböj och "superman" och "kissande hunden". Så rumpan fick jobba lite också ;) Gick som en gangbangad apa upp till lyan igen och trodde inte jag skulle komma upp ur sängen imorse, MEN det gjorde jag, iof kanske för att jag redan hade varit uppe 2 ggr i natt och tröstat två snoriga troll som vaknade till. Men lite stel är man allt! Men för att mjuka upp mina små kära ben igen så började jag dagen med att gå upp mina 9 våningar av spiraltrappor till jobbet. Jobbigt? OH JA! Men gratis vardagsmotion när den är som bäst. 5 min senare så minns man inte ens att man tog de jobbiga trapporna istället för den bekväma hissen :)

Nää nu ska jag kicka igång jobb dagen ordentligt med en kopp grönt te och en flaska bubbelvatten. Ni dricker mycket vatten va mina vänner? VÄLDIGT viktigt! Näst intill så man bör koppla på dropp som ständigt ger en vätska ;)

Ha en grym dag!

P.s. RIP ninas fina vantar :(

1 kommentar:

  1. Tack för vattenpåminnelsen! Jag är sämst på att dricka, som du redan vet ;) Dricker typ bara när jag äter och då är det sällan jag dricker ett helt glas. Om det inte är cola dåra... :S
    Men idag drack jag nästan en hel liter, utöver det jag drack till måltiderna. Så, tack igen :)

    SvaraRadera