söndag 4 mars 2012

Bra kost helg! YEAY! ;)

Tjoho i stugan,

Redan söndag kväll, helgerna springer verkligen förbi och nu med sjuka kids två helger i rad så saknar man att göra saker :/ Men lite har vi fått gjort ändå :) Mina päron kom på besök igår, och Nicklas föräldrar kom på besök idag. En prommis i solen, 2 pass på gymmet och massa lek med kidsen inom och utomhus har förgyllt våran helg.

Så trots dålig start på denna träningsvecka, så blev det tillslut iaf 3 pass på gymmet! Helt ok måste jag säga med tanke på att jag hade NOLL motivation i början av vecka, och energin var som bort blåst. Så blev ju endast ett pass i onsdags, och sen blev det två pass nu i helgen! Go me! ;) Har även lyckats hålla mig borta från bullar, godis och glass. Och ändå har jag sett folk runt omkring mig äta all of the above då vi har haft fikagäster både igår och idag. Men det har gått mkt bra :) Blev en liten lunch idag dock så middagen blev desto större, proppis mätt nu. men men, måste sitta uppe å jobba ett tag så den maten hinner jag smälta, och så skippar jag bara min kvälls kesella ;) Är bara sjukt nöjd och stolt över att godissuget börjar komma i balans igen. Man måste bara ge sig feeeen, det är det enda som funkar!

Nästa vecka ska jag satsa hårt på att få till en grym träningsvecka! :) Siktar på 3-4 pass på gymmet och trapporna vid jobbet iaf 2 ggr. Kommer nog behöva vabba lite nu i veckan också då Lucas fortfarande hade feber idag :( men förhoppningsvis kan han vara på dagis iaf på onsdag? *peppar peppar*

Nää nu blir det lite jobb! Men först lite härligt peppande bilder.
Live healthy! :)








ögongodis ;) Chris Evans, yum yum! 


Puss å sussa sött sen när det är dags!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar