tisdag 7 februari 2012

Tisdag får bli min Måndag denna vecka ;)

Hej på er,

Jahopp, vad kasst man bloggat då, sorry, min blogger på Iphonen har krånglat och då pallar jag inte hehe ;)
+ att det varit fullt upp och min söndagsplanering inför kommande träningsvecka såg ut som följande : Sovandes kl 21.00 i soffan med mörk choklad smulor i mungiporna haha. Så trött efter en lång söndag med kidsen själv på kvällen och liiiiite för lite sömn då madam Nina behagade att komma hem kl 5 på lördags natten/söndags morgonen!! Värt det? OH JA! Sjukt kul hade vi :) Blev en sväng hemma hos Lellie, sen Ljunggrens till stängning och sen Solli till nästan stängning! Var duktig och höll mig endast till vin och vatten hela kvällen.

Igår var ju som sagt Måndag, en dag då jag typ alltid tränar. Men igår så var Nicklas iväg och åt tapas med sin barndoms kompis efter jobbet så gymmet blev svårt att få till (om inte efter 22) så jag tänkte att jag skylle köra lite Nike Training Club App. Tjii fick jag, ingen träning blev det för mig, inge heller mellis vid 15 eller middag vid 17-18. Hade en sån orolig och ond mage hela eftermiddagen att jag endast kunde ligga i soffan och små leka med mina barn och läsa böcker och besöka toan med jämna mellanrum. Skoj? NOT SO MUCH! Och varför?! Kunde verkligen inte komma på varför detta drabbade mig.......sen på kvällen vid nio när jag tvingade mig själv att försöka äta lite Kesella för att min mage inte skulle vända sig ut å in, så slog det mig. den där chokladen som jag hade i mina mungipor, den choklade hamnade såklart i magen, det var LCHF choklad utan socker, med sötningsmedel. Jag läser på förpackningen....."Kan ha lackserande effekt" JO MEN MAN TACKAR! Så går det när man ska busa och äta lite choklad hahahaha. No more sockerfri choklad för mig. Blä och fy! Lärde mig en läxa. Så ja pga detta mindre roliga magtillstånd så vad jag inte så sugen på att träna haha. Men idag mår magen bra och jag ska ner på gymmet! YAY! Undra vad jag ska köra för nått? hmmm... time will tell, ska gå på dagsformen och suget jag får när jag kliver in på gymmet :) Får lägga upp min veckoträningsplan senare...


Ingen bra choklad för Ninas stackars mage! :(
 Nu har jag precis fått i mig lite lunch, och ska snabbt springa ner och köpa lite mellis hit till jobbet så jag har + lite Function - Light weight! ;) Nomnom!

Så jäkla rätt å sant! Go Mommys! :)
Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar