måndag 20 februari 2012

Måndagsträning = Check!

GÄÄÄÄÄÄSP!!!! Så trött man kan vara, men såklart jag ska blogga lite innan jag ska släcka ner lampan denna måndag och tacka för mig! Allt för er ;)

Idag var min fina fästman iväg och hämtade ut mitt paket från Sportkost.se. Detta innebar att jag fick hem både Celsius och mitt efterlängtade proteinpulver. *happy girl* Så med en Celsius i magen och lite extra energi i kroppen blev det ett pass på gymmet för mig. Weeeee :) Im back in the game! ;) Kickade igång veckan med 4 km på löpbandet och ben och stjärt övningar hehe. Kniiiiiip!!! Det var två spagettisar till ben som gick upp för trapporna och hem igen kan jag lova! Sen High-fivade jag min fina kärlek i dörren som nu precis kom hem igen efter ett pass på gymmet! *proud* Väl hemma blev det en choklad proteinshake i min rosa fina shaker :) (Halva glädjen att den är rosa, hahahaha, man är ju bra rolig) Och jag ger smaken helt klart godkänt. Svagare i chokladsmaken än de andra proteinpulvret med chokladsmak som jag provat, men fortfarande gott, som ett svagare glas med oboy typ :) Lätt 3 av 5 iaf, om inte tom 4. Och med tanke på att det är typ noll kolhydrater och fett per portion är det grymt! Två tummar upp! Kommer jag garanterat beställa mer av. :) Om ni inte minns vilket protein som jag beställde så hittar vi det inlägget här.

Dagens kost har sett ut såhär:

Frukost: 2 stekta ägg
Mellis: Massa te (hade inget på jobbet)
Lunch: Räksallad med ägg och keso
Mellis: Nada (ILLA, men hann inte...)
Middag: Vitkålspasta med kasslergräddsås

Veckans träningsupplägg planeras vara:


Måndag: 4 km löpning + ben & rumpa
Tisdag: NTC-pass hemma (Nicklas borta, ensam med kidsen)
Onsdag: 10 Rodd + styrka överkropp
Torsdag: 20 min cykel + mage/rygg ?
Fredag: Vilodag
Lördag: PW på morgonen?
Söndag: Vilodag

Vardagsmotion: Trapporna 9vån på jobbet, klämmer jag in minst 3 ggr denna vecka. 1 gång är redan avklarad ;)

Åhh va härligt trött jag är i både huvudet och kroppen, kommer somna som en liten prinsessa. Alldeles fylld av glädjen att jag har hittat träningsglädjen i livet! Fy fasiken vad man mår bra utav den. Har du inte hittat den? Fortsätt leta och kämpa, för när den väl hittats så behöver det inte vara lätt och asroligt varje gång för att det ska vara utmanande och peppande! Man klarar av mer än vad man tror och man är lika grym som man vill vara och låter sig själv vara! Utmaningar och mål i livet, med träning eller med annat får en att växa!






God natt och sov gott!! :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar