lördag 11 februari 2012

Celsius I adore you!

Sitter i soffan nu när kidsen precis somnat in för att sova lite middag, kvar har jag på mig min morgonrock och sminket från igår, het? sjuuuuukt het! ;) Höll på att somna för en stund sen....borde gå och ta en napp. Jag vet. Men oftast vaknar jag typ ännu segare efter nappen, powernap är inget som brukar funka på mig, ibland har jag inget val då jag somnat stående typ, men oftast väljer jag bort en snabb extra nap. Hur trött man än må vara, då är det bättre att gå och lägga sig tidigare på kvällen anser jag :)

Så nu sitter jag här med min trogna vän herr Celsius i handen, cola smak idag, känner redan hur jag taggar till, för hur ska jag bli piggare idag? jooo inom 30 min kommer jag vara på Puls & Träning och kicka in så mycket endorfiner i kroppen att lyckan kommer vara total och den energin ska jag leva på resten av dagen (läs tills jag stupar när kidsen somnat haha) Fast planen är ju att se Apornas planet idag (med näsdukar, tack för tipset Gaby) för det såg vi inte igår, mellan kräkningarna, upptorkning av kräkningar och försök till insomning på en madrass i vardagsrummet. FYI madrassen är 70x140cm, Oliver ligger som ett kryss, varav mamma fick 20 cm i ena hörnet för huvudet resten låg på en filt på golvet. Back ache today much? OH yes! ;) Men det är inget man dör av, sånt är livet som mamma, jag skulle hänga upp och ner från taket som en äcklig fladdermus för mina barnsskull *snälla gud säg att jag slipper det* hehe.

Nää nu sista klunkarna på min Celsius, sen hoppa i träningskläderna och sen ett benpass på gymmet. Blir nog uppvärmning 10 min på crossisen också innan. Den maskinen är väl pisstråkig hörrni?

Btw, besök www.svenskkosttillskott.se och läs massa intressanta artiklar om träning, kost och förbränning via både kost och träning! Finns mkt att läsa och lära sig där :)

Nu mer tränings inspiration. I love it! :)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar