fredag 17 februari 2012

Lchf Tacoskal

Satan så gott och perfekt det blev hörrni! :) mätt som en gris nu dock ;)

Lite bilder på lchf tacoskal tillverkningen:

Här har de varit inne i ugnen i lite över 10 min på 225 grader. Det var innan 4 högar med riven gratängost/parmesanost.



Innan de torkar och stelnar så böjde jag ner dem i min hemmasnickrade ställning gjord av ett stort Ikea grytunderlägg och 2 stora kastruller. Här fick de hänga på "tork" i 1 timme nästan.



Väntar på att bli uppätna ;)



Nomnom, snart i min mage ;)

Kan varmt rekommendera dessa! Äter du inte enligt lchf så kör 10% ost så de inte blir då feta, men fortfarande fyllda med protein ;) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar