onsdag 22 februari 2012

Toktrött onsdag

God morgon!

Jag är så trött så jag går av. Shit vad jag går runt och är trött mest hela tiden just nu.....inge bra. Ändå tränar jag och äter mina vitaminer som jag ska. Blöööö, less på att känna som att jag har grus i ögonen 24/7. Tröttheten gör mig också glömsk. Tror ni jag kom ihåg att hänga upp mina barnsblöta overaller igår? Nääääääääää!! Tror ni Nicklas var glad på mig i morse när han upptäckte det? Nääääääää. ÅH NINA! Aja, sitter nu och är irriterad på mig själv, tur nog finns det extra overaller hemma, men ÄNDÅ! :(

Blev bara ett stekt ägg till frulle i morse då vi på onsdagar from nu ska ha jobbfrukost vid 8.30, så då får jag äta lite mer då istället. Men nått måste jag få i mig vid 5.30 hemma dessa tidiga mornar, annars svälter jag ihjäl innan klockan hunnit bli 8.30 :P Nu pimplar jag grönt vanilj te och försöker kicka igång jobbdagen, för mkt och göra och för trött just nu för att få bra flyt i det hela känner jag! Ska nog ta och lyssna på lite country på nån amerikansk online radiokanal. Sånt gillar ju countrytjejen i mig ;)


Do not fall asleeeeeeeeeeep....
 Just nu NOT so pepp på gymmet ikväll måste jag erkänna, jag vill bara sova sova sova sova! Hygglig träningsvärk i ben och rumpa idag dock, så jag skippade trapporna, och njöt i hissen istället ;) För de är jag värd! :)

Ha en bra dag hörrni, och förhoppningsvis är ni piggare än vad jag är. *Gäääääsp*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar