torsdag 9 februari 2012

Träningsvila + ensam hemma

Hellu,

Ska snart krypa ner i sängen och sakna min man där. Det är alltid sådär små kyligt när man precis lägger sig i sängen, då är det så bra att ha nån som kan värma upp en på ett eller annat sätt. ;) Ikväll blir det katterna, och kanske om jag får sällis av nån av twinsen i natt hehe. :)

Idag var det föräldramöte på dagis så mams å paps var här med barnen och badade och nattade. Mötet började kl 18 så jag hann fortfarande fixa middag till oss alla. Idag blev det baconlindad helstekt fläskfilé med vitlök&örter philadelphia fyllning. :) Blomkålsmos till mig, och potatismos med morötter och ärtor till resten. Mkt gott och mättande. Väl hemma har jag fixat med disk, tvätt, druckit grönt te, och kolsyrat vatten och kollat på "Revenge" på 3an. Helt ok ny serie att glutta på när man inte kan/ska gymma ;) Tog vilodag idag, kunde kört lite hemma, men har träningsvärk i både armar och mage, och NTC-passen på appen tar mkt på båda de områdena, så idag blev det tok-chill i min ensamhet när Nicklas är på konferens. Meeeeen blir nog lite träning imorgon kväll, sen hem och ha mys filmkväll med kärleken. Vi har nya Apornas Planet hemma på dvd, så den ska vi se imorgon är tanken.

Btw, Lellie jaaaa det är den där "raket-sablans"-appen som jag har. Nu ryker den asså. Murder-death-kill! ;) Ska prova Bloggers egna då. Tack för tipset vännen! :) Så kul när ni kommenterar mina fina vänner! Mer sånt! Ska bli bättre på det jag med! Läser ju era bloggar varje dag jueeeee! :) Och vill passa på att säga att ni är grymma som också kickar igång pulsen och musklerna i kroppen med lite träning. GIRLPOWER! Fatta att vi kanske kommer vara fittare än någonsin vid 29? eller på våra 30års fester så är vi hetast i stan liksom? hallå, hur coolt vore inte det? ;) Eller hur coolt är det inte att vi tar hand om våra kroppar och på så sätt ger oss det bästa pensionssparandet ever (vi som klarar på att vi inte pensionssparar hehe)

Girlpower ladies!!! :)

Nää nu ska jag kissa, borsta tänderna och vika den sista tvätten, sen blir det sääääääängen! Snälla twins sov hela natten låååååååång :) *pretty please*

Puss på er alla. sov gott nu och ladda upp för en bra helg med bra mat, skön träning och lycka! Gör nått som gör dig lycklig. Bara för att DU vill. :)


1 kommentar:

  1. Jag tycker det är så kul att vi alla fastnat för träningen. Japp Malle också, hon vet bara inte om det ännu ;) hihi

    Apornas Planet....jag varnar dig bara, ha papper i närheten för jag grät hysteriskt under filmen!Men den var riktigt bra. Ikväll blir det zumba, men nu fick jag veta att några grabbar från Skift ska dit och lyfta skrot, kanske drar dit tidigare och får lite pointers :D

    SvaraRadera