torsdag 23 februari 2012

Bra träningsvecka so far!

Morsning korsning! ;)

Betydligt piggare idag än vad jag var igår, var iof också i säng runt tio tiden igår så det var skönt! Får hoppas energin räcker hela dagen ut bara, jag är rätt bra på att vara deltids duracellkanin som sen totalt slutar att fungera senare på dagen hehe :)

Sitter nu här på jobbet och har kickat igång med att svara på massa mail, det är för och nackdel med att jobba mkt med Asien, fast man är tidigt på jobbet och mailboxen borde inte ha börjat fyllas upp så JOHODÅ, tidsskillnaden gör att det redan runt kl 3 på natten börjar pipa i min mailbox! ;) Fast då har man ju alltid nått att direkt ta tag i när man kommer till jobbet (Som om jag inte hade annat som låg och väntade på att bli klart!) Torsdag idag, och hittills är jag mkt nöjd med min träningsvecka. Har tränat både måndag, tisdag och onsdag! Go me! :) Och trapporna till jobbet (9 våningar om jag får beeee) har jag tagit redan 3 ggr denna vecka. Så där ja, Nina! Hur ska detta sluta? :) Kan nog bli en toppenträningsvecka känner jag. Har viljan, suget och energin i kroppen när jag är nere på gymmet!


Girlpower!!
 Igår blev det 10 min löpning som uppvärmning, intervaller på 10,5 och 13. Sen kördes det överkropp med både maskiner och fria vikter, magen fick sig också en törn. Plankan, sidoplankor, crazy ivans, cykeln, vanliga crunches, "V":et med rumplyft m.m. Nicklas kände sig hängig och påväg att bli småsjuk så han skippade gymmet så jag fick de tidigare passet vid 19.30, "grann-gubbarna" var där och lyfte lite vikter också. Tur att Nicklas går ner själv ibland och springer lite och kör styrka, för shit vilken syjunta det var på dem två. haha. eller bilmeckssnack kanske man ska kalla det. Vid ett tag gjorde de 5 situps på varsin pilatesboll, sen satt de på bollarna och snacka skit i 4 min, sen 5 situps, sen snack i 4 min. haha. Otroligt effektivträning. NOT! Är nog därför jag gillar att träna själv, för jag minns när jag gick ner några gånger i början till gymmet med en av mammorna i mammagruppen, och var knappt svettig när jag kom hem. Iof kör man mest styrka och inte så mkt flås så blir man ju inte toksvettig, mest varm, men ändå. Blir lätt att man snackar mer än vad man tar i tycker jag! :)

Nää nu är det dax att kicka igång arbetsdagen på riktigt! :) Och sen ikväll efter att vardags-barn-rutinerna är slut för dagen, så ska mamma-Nina ner till gymmet igen! *blodad tand* Vilodag blir det imorgon, och kanske tom på lördag och söndag om jag inte lyckas klämma in ett pass på lördag, eller om jag håller mig nykter på lördag och klämmer in ett pass på söndag. Time will tell :)

Dagens reminder: "Stop thinking about how far you have left to reach your goals, focus on today and see how far you have come!"


Linda Illerstam vinnare av 2011 BMR Model Search Scandinavia.
Grym snygg tjej med lagom snyggt vältränad kropp, enligt mig!

Puss å kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar